Faceți căutări pe acest blog

vineri, 13 aprilie 2012

Trecerea de pietoni cu CRISTALE

In Elvetia, pietonii sunt mai mult decat rasfatati, acestia beneficiind de treceri de pietoni decorate cu cristale Swarovski

Autoritatile de la Berna au considerat ca stralucirea pietrelor va contribui la prevenirea accidentelor rutiere, mai ales in timpul noptii.


Conform datelor statistice din 2011, doar 45 din cele 100 de treceri pietonale din oraşul Berna corespund criteriilor în vigoare.

În decembrie 2011, 35 de persoane au fost accidentate pe trecerile de pietoni din acest oraş. Din cele 35 de persoane accidentate, cinci au decedat.

Vor fi încrustate cu cristale Swarovski în primul rând indicatoarele rutiere din faţa trecerilor de pietoni, care în lumina farurilor vor deveni astfel mai vizibile.

Primele cristale Swarovski au apărut deja pe semaforul din Sulgeneckstrasse. Costurile unei lucrări de acest gen este de 9,8 euro pe kilogram, ceea ce echivalează cu 5% din costurile organizării trecerilor de pietoni.

La ora actuală, administraţia Bernei a alocat 415.000 de euro pentru modernizarea trecerilor pietonale, potrivit Le Matin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...