Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 3 decembrie 2011

Solutii Iphone blocat

Resetare Iphone
Apasa Home + Sleep/Wake ~10s



iOS, care animeaza dispozitive precum iPad, Iphone si iPod Touch, nu este un sistem de operare perfect. Iar acest lucru devine evident in momentul in care te pomenesti ca device-ul s-a blocat atat de sever incat nu mai reactioneaza nici macar la apasarea unui dintre cele doua butoane fizice ale device-urilor Apple. Insa exista o solutie.

La oricare dintre gadgeturile Apple nu ai posibilitatea, in cazul in care terminalul s-a blocat, sa scoti bateria pentru a putea reseta aparatul. Probabil ca multi stiti ce este de facut daca iphone-ul, ipod-ul sau iPad-ul s-a blocat, iar daca stiti, atunci aceast articol nu va este dedicat.

Pentru toti ceilalti, care au ramas cu gadgeturile blocate si se intreaba ce pot face, iata solutia: resetati aparatul in felul urmator. Tineti apasate butonul Home si cel Sleep/Wake (aproximativ 10 secunde) pana cand dispozitivul se restarteaza (pe ecran apare logo-ul Apple).

Sursa

Un comentariu:

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...