Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 8 octombrie 2011

Nou smartphone Google

Nexus Prime
Primul smartphone Google, Nexus One, in ciuda configuratiei excelente si a campaniei promotionale, nu a reusit sa se faca dorit de prea multi utilizatori. Cel de-al doilea, Nexus S, a mers ceva mai bine, insa nici el nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor. De atunci Google a cumparat divizia de telefoane mobile de la Motorola.

Dar in ciuda acestui fapt, cel de-al treilea terminal Google este realizat tot de Samsung. Si poarta numele Nexus Prime. Si deja a starnit interesul utilizatorilor, mult mai incantati de Android in ziua de azi, dezamagiti de iPhone 4S si in cautare de alternative.

Nexus Prime inca nu a fost prezentat de Google sau de catre Samsung, asa ca specificatiile sunt mai mult intuite decat stiute. Procesorul ar trebui sa fie un dual core Cortex A9 la 1.5 GHz, cu 1 GB de RAM, iar GPU-ul un PowerVR SGX534MP2 (ca iPad 2). Acest smartphone ar trebui sa fie echipat cu un touch screen Super AMOLED de 4.65″ (11.8 cm), cu impresionanta rezolutie de 1280*720 pixeli.

Si guvernat de versiunea 4.0 a sistemului de operare Android. Din aceasta cauza pierde butoanele din partea de jos a ecranului, acestea fiind integrate in display. Camera va dispune de un senzor de 8 MP, si va putea filma la 1080p. Iar bateria va avea o capacitate de 2050 mAh. La conectivitate merita mentionat modulul dublu GSM / CDMA, plus LTE si Wi-Fi a/b/g/n.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...