duminică, 25 septembrie 2011

Cele mai aşteptate jocuri din lume

Mergem acum într-o lume spectaculoasă, cea a jocurilor video. Şi asta pentru că toamna acestui an se anunţă plină de premiere. Mariile companii, de la Ubisoft, Electronic Arts, la Epic Games şi Rocksteady, au anunţat lansarea unor producţii spectaculoase. Iată care sunt cele mai aşteptate jocuri din întreaga lume!Toamna acestui an promite câteva zeci de titluri noi pe piaţa jocurilor video. Unul dintre cele mai aşteptate jocuri este Assassin’s Creed: Revelations, al patrulea titlu al francizei cu acelaşi nume, ce va fi lansat în noiembrie 2011.
Acţiunea jocului dezvoltat de Ubisoft se petrece în Constantinopol, acolo unde Ezio Auditore, aflat pe urmele legendarului asasin Altair, va infrunta amenintarea templierilor ce creste in interiorul Imperiului Otoman. Un alt joc care deja a atras peste 300 de mii de rezervări inainte de lansarea de pe 25 octombrie este Battlefield 3. Noul shooter de la EA Games il va antrena pe gamer intr-o serie de misiuni pline de adrenalina, desfasurate in locatii urbane, de la New York, la Paris si pana in Teheran.Una dintre cele mai spectaculoase misiuni include o lupta cu elicoptere.O alta productie asteptata cu mare interes de gameri este noul Call of Duty: Modern Warfare 3. Jocul, ce ar urma sa fie lansat pe 8 noiembrie, il are in prim-plan pe Vladimir Makarov, care, dupa ce il ia ostatic pe presedintele Rusiei, invadeaza Manhattan-u

Sursa

2 comentarii:

 1. Salut , numele meu este Bogdan ,sunt din IASI, Romania .Aveti un site minunat .As dori daca putem face schimb de linkuri / bannere . Va multumesc !!!
  Adresa site-ului meu este : http://descopera-travel.blogspot.com/
  Adresa de e-mail: bogdan_burca@yahoo.com
  Daca doriti sa facem schimb de linkuri ,bannere lasa-ti un comentariu pe blogul meu !!!
  Imi puteti da un like , va rog frumos la adresa : http://www.facebook.com/pages/Descopera-lumea-inconjuratoare/174468635958737 Multumesc,o zi buna !!!

  Daca vrei sa facem schimb de linkuri/bannere astept raspuns printr-un comentariu pe blogul meu/sau un e-mail

  RăspundețiȘtergere
 2. Battlefield 3 suna bine ... :D

  RăspundețiȘtergere