Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 21 mai 2011

Kaspersky sustine ideea dezvoltarii unui Interpol al Internetului

Lumea are nevoie de un Interpol al Internetului, precum si de identitati online executive si “pasaport pentru Internet”. Cel putin asta pare sa sustina Eugene Kaspersky, prezent la o conferinta saptamana acesta.

Fondatorul Kaspersky Labs este de parere ca acest Interpol trebuie sa fie o unitate globala, fara granite, care sa lupte impotriva criminalitati cibernetice cu sprijinul agentiilor internationale.




Expertul a comparat natura integrata a criminalitatii cibernetice in online cu omniprezenta rechinilor in apele din Australia.

“Lumea digitala se afla sub asediu,” a declarat acesta. Desi ideile propuse de Kaspersky au fost indelung dezbatute de autoritatile guvernamentale, pana in prezent nu a fost luata nicio astfel de masura.

Fondatorul companiei de securitate este de parere ca Interpolul Internetului si pasapoartele de Internet au putea fi implementate in urmatorii 15 ani.


Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...