Faceți căutări pe acest blog

duminică, 20 martie 2011

Bute îşi păstrează centura IBF.

O nouă victorie pentru Lucian Bute! Românul, campion mondial IBF la categoria supermijlocie, îşi păstrează titlul după meciul disputat cu irlandezul Brian Magee. Duminică dimineaţă, la Montreal, Bute l-a învins prin knock-out pe irlandez în runda a zecea. Campionul mondial a intrat în direct, la Antena 3, şi a mărturisit că meciul a fost unul destul de dificil.

Adversarul său, irlandezul Brian Maggee, a declarat că Lucian Bute este cel mai bun boxer pe care l-a întâlnit în carieră, după ce românul s-a impus, duminică, în meciul pentru titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, potrivit presei canadiene.



"Pur şi simplu Lucian este cel mai bun pugilist pe care l-am întâlnit. Este inteligent, loveşte cu forţă, fără să mai pun la socoteală că este greu de atins", a declarat Magee.





Sursa

2 comentarii:

  1. Bravo ! Felicitari ! Salutari de la Constanta ! Esti o adevarata forta ai pumni nucleari ! Dumnezeu sa te ajute sa o duci asa cat vrei tu numai victorii ! Multe succesuri

    RăspundețiȘtergere
  2. Vrem unn meci Bute-Boc!Arbitru special tovarasul Traian Basescu

    RăspundețiȘtergere

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...