Faceți căutări pe acest blog

luni, 20 iulie 2009

Misiunea Apollo 11, recreată pe internet

Apollo 11 lansare pe internet 2009
Peste şapte zile, se împlinesc 40 de ani de la primii paşi ai omului pe Lună. Cu această ocazie, misiunea Apollo 11 va fi recreată în timp real în mediul online, arată Mashable.com.

Mesajele dintre naveta spaţială şi Turnul de Control vor fi transmise în timp real pe Twitter. În plus, internauţii vor fi primi un e-mail la ora când modulul lunar a atins solul.


Special pentru această aniversare, Biblioteca Prezidenţială şi Muzeul John F. Kennedy vor lansa un site, www.wechoosethe moon.org . Pe acest site, vizitatorii vor urmări reproduceri animate ale evenimentelor cheie din misiunea Apollo 11, precum şi primii paşi ai lui Neil Amstrong pe Lună.


Sursa

Un comentariu:

  1. Dand sa coboare si ultima treapta a modulului lunar, Neil Armstrong vede imprimate in praful selenar niste urme ciudate. De opinci, parca.

    Ingandurat, se departeaza nitel de modul si da sa se apropie de un crater. Din crater apare un tip ciudat: cu palariuta mica si neagra si chimir.

    Creatura intinde hotarat mana catre Armstrong:
    - Salut, io mi-s Ion!

    Astronautul, siderat, il intreaba:
    - Si, de unde esti tu?

    - Apai din Sibiu, dara.
    - Si cu ce ai venit aici? - continua americanul.
    - Cu branza!

    RăspundețiȘtergere

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...