Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 18 iulie 2009

Ce specializari "Spiru Haret" sunt acreditate sau autorizate!

Universitatea "Spiru Haret" are 53 de centre pentru invatamant la distanta care functioneaza ilegal in tara, dar si la Berlin, Madrid, New York, Toronto sau Paris.
Unitatea de invatamant mai are si 25 de facultati cu 49 de domenii de licenta autorizate provizoriu sau acreditate.

Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii (MECI) a facut publica lista specializarilor, a programelor de studii, a formelor de invatamant (zi, invatamant cu frecventa redusa - FR sau invatamant la distanta - ID) si a locatiilor in care functioneaza la Universitatea "Spiru Haret" si care au fost autorizate/acreditate in baza evaluarilor Consiliului National pentru Evaluare si Acreditare Academica/Agentia Romana pentru Asigurarea Calitatii in Invatamantul Superior (ARACIS).


Toate cele 25 de facultati ale Universitatii cu 49 de domenii de licenta si 53 specializari sau programe de studii au autorizare de functionare provizorie sau acreditare atat pentru invatamantul de zi, frecventa redusa sau la distanta, potrivit MECI.

In schimb, cele 53 de centre teritoriale pentru invatamantul la distanta ale Universitatii "Spiru Haret", 44 din Romania si noua din alte tari nu functioneaza legal.

MECI atrage atentia candidatilor, parintilor sau altor persoane interesate sa verifice cu atentie listele inainte de a depune dosarul de admitere la aceasta institutie.



Sursa

3 comentarii:

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...