Faceți căutări pe acest blog

duminică, 7 iunie 2009

Bancuri comuniste

Cand a plecat de-acasa, Prunariu i-a lasat maica-sii un bilet pe masa: Am plecat în Cosmos. Vin peste o saptamâna. Când vine, gaseste pe masa un bilet de la maica-sa: Am plecat dupa brânza. Nu stiu când vin. (26 mai 1981)

La usa unui apartament suna un pusti: Tanti, ai facut supa?, Da, puisor, vrei sa gusti si tu? Nu, multumesc. Atunci, de ce-ai venit? Te roaga mama sa ne împrumuti si noua osul. (6 decembrie 1982)


Din dispozitia lui Ceausescu s-au facut experimentari si încrucisari de meri, pentru a se crea un soi de mar pitic, de numai 50 de cm, pe care sa-l poata culege si soimii patriei. (28 septembrie 1983)

Un militian prinde o pereche facând dragoste într-un boschet. Îi duce la sectie si, de aici, în fata tribunalului. La proces, fata e felicitata pentru patriotism si baiatul pentru initiativa. Militianul e arestat pentru întrerupere ilegala desarcina. (17 martie 1984)

Ce-i mai rece si mai rece decât apa rece? Apa calda. (17 ianuarie 1985)


De ce a luat comuna Scornicesti titlul de Erou al noii revolutii agrare? Pentru ca a crescut cel mai mare bou. De ce n-a luat si comuna Petresti titlul de Erou al noii revolutii agrare? Pentru ca anul acesta nu s-a acordat titlul si pentru cea mai mare vaca. (3 ianuarie 1987)

Ultima dorinta a românilor: sa moara Ceausescu si Elena sa ajunga sa traiasca din meditatii la chimie. (28 decembrie 1988)

Ce-a fost înainte: oul sau gaina? Mai înainte au fost de toate. (cules pe 12 noiembrie 1979)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...