Faceți căutări pe acest blog

luni, 18 mai 2009

Nokia va lansa cel mai ieftin model de telefon mobil 3G

Nokia a anunţat astăzi trei modele noi de telefoane celulare, printre care se numără şi cel mai ieftin model 3G oferit până în prezent de cel mai mare producător de telefoane mobile din lume.

Modelul 2730 Classic urmează să fie vândut cu 80 de euro, cu excluderea impozitelor şi a subvenţiilor pentru operator, şi va fi pus în vânzare din trimestrul al treilea al acestui an.

Un analist a declarat că alte companii concurente mai mici ar putea vinde şi mai ieftin telefoane 3G, dar că acesta este cel mai ieftin model lansat pe piaţă de unul dintre producătorii cei mai mari din lume.

"Preţul este foarte, foarte interesant, mai ales pentru operatorii care încearcă să îşi convingă clienţii să treacă la modele 3G. Modelul va face o diferenţă în ceea ce priveşte vânzările", a declarat analistul Carolina Milanesi de la firma Gartner.


Piaţa telefoanelor mobile a înregistrat în ianuarie-martie cel mai slab trimestru dintotdeauna, context care a forţat Nokia să afişeze primele pierderi trimestriale înainte de impozitare.

Nokia este în cursul unui proces de reducere a costurilor anuale care doar la unitatea sa principală de telefoane se ridică la mai mult de 700 milioane euro, pentru a contrabalansa scăderea cererii.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...