Faceți căutări pe acest blog

luni, 18 mai 2009

Cel mai recent film al lui Van Damme

Cel mai recent film al lui Van Damme poate fi vizionat la TIFF din masina!
Filmul "JCVD", o productie Belgia/ Franţa/ Luxemburg, in regia lui Mabrouk El Mechri, cu Jean-Claude Van Damme, va fi proiectat in regim drive-in pe Autostrada Transilvania.
Proiectia va avea loc la Festivalului International de Film Transilvania, care se desfasoara la Cluj-Napoca, intre 29 mai si 7 iunie.

Sambata, 30 mai, de la ora 21.30, pe segmentul deja construit al Autostrazii Transilvania, la 30 de kilometri de Cluj, fanii lui Jean-Claude Van Damme si ai festivalului TIFF vor putea urmari filmul din masinile personale.

Cei care vor sosi mai devreme, de la ora 20.00, pot sa testeteze autostrada Transilvania, cu cateva microbuze.

"Van Damme se joaca pe sine insusi, intr-un film cat se poate de surprinzator. Cel mai cunoscut actor belgian al tuturor timpurilor demonstreaza in 'JCVD' ca detine, pe langa un pachet de muschi care l-au facut celebru, calitati veritabile de actorie. Cu multa ironie, mult umor si mult mai putina actiune, filmul a cucerit toate marile festivaluri ale lumii, de la Cannes la Toronto, Roma sau Rotterdam", spun organizatorii festivalului.

Sursa

Un comentariu:

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...