Faceți căutări pe acest blog

marți, 3 martie 2009

Smartphone atrage tot mai multi fani


Conform prezivizunilor celor de la In-Stat, vanzarile de smartphone-uri isi vor dubla volulmul in urmatorii ani, inregistrand o crestere anuala de aproximativ 20%.

Atractivitatea aparatelor este data, asa cum era de asteptat, de catre posibilitatile nelimitate pe care le ofera, in domeniul aplicatiilor, utilizarea unui sistem de operare. Desi numarul de descarcari de aplicatii este, in prezent, sub cel asteptat de catre producatori (sub 5 aplicatii per utilizator pentru fiecare platforma), acestia sunt totusi optimisti in fata perspectivelor.

Odata cu partile bune de la smartphone-uri insa, trebuie acceptate si punctele slabe. Conform studiilor realizate de In-Stat, smartphone-urile se confrunta, in continuare, cu lipsa unui sistem adecvat de securitate a datelor. Asta nu ii impiedica insa, pe 30% dintre intervievatii studiului, sa sustina ca urmatorul telefon achizitionat va fi un smartphone.

Telefoanele cu Linux vor inregistra cea mai mare crestere dupa Symbian, sustin, de asemenea, cei de la In-Stat, depasind astfel Windows Mobile, RIM si iPhone OSX.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...