Faceți căutări pe acest blog

vineri, 20 martie 2009

Elefant roz

Un cameraman a reusit sa fotografieze in delta Okavango din Botswana un elefant roz, care se deplasa alaturi de o turma de aproximativ 80 de elefanti, informeaza BBC.
Expertii afirma ca ar putea fi un elefant albinos, conditie in care un elefant nu e in mod obligatoriu alb, ci poate fi maroniu sau chiar rosu-roz. Ei avertizeaza in acelasi timp ca animalul ar putea avea de suferit din cauza razelor puternice de soare, si ar putea chiar orbi. Exemplarul zarit de cameramanul de la BBC este cu atat mai neobisnuit cu cat elefantii albinosi se intalneau de obicei in Asia, dar niciodata in Africa.

„Aceasta este probabil prima situatie documentata in care un elefant albinos a fost zarit in nordul Botswanei. Am studiat elefantii din regiune timp de aproape 10 ani, dar aceasta este prima dovada de elefant de acest gen pe care o avem. Supravietuirea in conditiile acestui foarte rar fenomen va fi foarte dificila din cauza climei Africii”, a afirmat Dr Mike Chase, directorul programului Elephants Without Borders.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...