Faceți căutări pe acest blog

vineri, 27 februarie 2009

Nokia va produce PC-uri

Cel mai mare producator de telefoane mobile din lume a anuntat oficial ca planuieste sa activeze si pe piata de PC-uri si laptopuri, intentie pe care se pare ca si-a exprimat-o inca de la sfarsitul anului trecut.
Anuntul Nokia vine la numai trei saptamani de cand Acer, brandul aflat pe pozitia a treia in topul producatorilor de PC-uri, s-a lansat in segmentul de telefoane mobile cu opt modele de celulare. Astfel, Acer s-a alaturat companiilor HP si Lenovo in zona mobila, cu cea mai mare crestere la nivel mondial.


E foarte posibil ca Nokia sa intampine destule greutati in piata de PC-uri, din cauza faptului ca aceasta se apropie putin cate putin de saturatie si nu mai inregistreaza profituri atat de mari precum o facea acum cativa ani, sustin analistii. Totusi, multi dintre operatorii si producatorii de telefonie mobila isi largesc portofoliile de produse cu laptopuri si netbook-uri, astfel ca anuntul Nokia nu este o surpriza prea mare pentru companiile care activeaza in ambele industrii.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...