Faceți căutări pe acest blog

vineri, 16 ianuarie 2009

Telefon mobil pe post de telecomanda universala

Un singur dispozitiv pentru toate. Pe acest principiu a mers o companie canadiana care a transformat un smartphone intr-o telecomanda universala ce poate controla orice fel de dispozitiv, de la computer pana la usa de la garaj.

Avand la baza experientele de pana acum, consumatorii considera ca o telecomanda universala ar putea fi cu adevarat eficienta numai daca va putea controla toate electronicele din casa, lucru pe care nicio companie nu l-a reusit pana acum. Totusi, compania canadiana Unify4Life sustine ca Blackberry-ul – telecomanda, in valoare de 100 de dolari, este capabil sa controleze virtual fiecare componenta a sistemelor electronice stabilite de utilizatori.

De la televizoare, playere, iPod-uri, camere web, computere, totul poate fi pornit si oprit printr-un singur click cu ajutorul dispozitivului de dimensiuni reduse, denumit AVShadow, care face legatura intre produsele electronice si telefoane prin intermediul unei conexiuni bluetooth.

Compania planuieste ca in viitor sa produca astfel de telecomenzi universale si din iPhone-uri si telefoanele bazate pe sistemul de operare al Google, Android.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...