Faceți căutări pe acest blog

vineri, 5 decembrie 2008

Un american pune la dispoziţia săracilor un hotel întreg pentru învestitura lui Obama

Un om de afaceri afroamerican a închiriat cu suma de un milion de dolari, 300 de camere la Hotelul JW MAriott din Washington, pentru a invita persoane defavorizate să asiste la trecerea cortegiului prezidenţial în cursul ceremoniei pentru învestitura lui Barack Obama, la 20 ianuarie.
Potrivit AFP, Earl Stafford, în vârstă de 60 de ani, inspirat de credinţa sa şi de mesajul "de speranţă şi schimbare" al preşedintelui ales, a citit în presă că hotelul cu 772 de camere, aflat pe Pennsylvania Avenue, între Casa Albă şi Capitoliu, oferă un preţ fix de un milion de dolari pentru învestitură. Pentru trecerea cortegiului, sunt puse la dispoziţia invitaţilor 300 de camere, patru apartamente, o sală de bal şi mesele.

"Domnul mi-a vorbit: Iată, asta trebuie să faci!", a declarat Stafford, în cadrul unei conferinţe de presă. Vor fi invitate circa 1000 de persoane, dintre care cel puţin o treime fac parte din categorii defavorizate - marginalizate, sărace sau bolnave, "care sunt exemple pentru societate". "Numeroase persoane suferă astăzi în Statele Unite. De ce să nu le oferim o experienţă pe care o vor putea povesti copiilor şi nepoţilor?", a adăugat el. Ele vor putea asista trei nopţi, de la 18 la 20 ianuarie, la evenimentele legate de învestitură, iar de selectarea lor se vor ocupa câteva organizaţii caritabile.

Familia Stafford intenţionează să livreze şi costume, rochii de seară şi machiaj pentru invitaţi. Întrebat dacă există vreo şansă ca Obama să treacă pe la hotelul Marriott în acea perioadă, Earl Stafford a răspuns: "Asta ar fi cireaşa de pe tort. Sperăm că va lua în calcul posibilitatea de a trece pentru a ne saluta".

Earl Stafford conduce o companie de programe de simulare pentru armată, cu circa 475 de salariaţi.

Antena3.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...