Faceți căutări pe acest blog

vineri, 19 decembrie 2008

Iarnă fară zapadă la Poiana Braşov. Turiştii şi comercianţii aşteaptă ninsoarea

Iarnă fără zăpadă la Braşov. Temperaturile ridicate din ultima perioadă au făcut ca zăpada şi aşa puţină să se topească. Turiştii, cei care închiriază echipamente şi comercianţii aşteaptă deopotrivă ninsoarea.

Administratorii pârtiilor au pus în funcţiune tunurile de zăpadă, fără succes, însă. La Braşov nu se poate schia, iar turiştii nu au altceva de făcut decât să aştepte ninsoarea.

De suferit au şi cei care se ocupă cu închiriatul echipamentelor pentru sporturile de iarnă. Încasările au scăzut pentru că în Poiana Braşov nu a rămas zăpada nici măcar pentru săniuş.

Nici comercianţii de suveniruri nu o duc mai bine. Hotelurile şi parcările sunt mai mult goale, aşa că nu se prea găsesc clienţi nici pentru marfa de la tarabe.

Meteorologii au anunţat că va ninge în acest weekend. Sunt slabe şanse, însă, ca zăpada să fie suficientă pentru a schia.

Transmisie live din Poiana Brasov, prin camera web (webcam), de pe partia Kanzel. Serviciul este oferit de Zapp si Jurnalul National.

Un comentariu:

  1. nu ma interesează poiana...DyanaSmen, așteaptă zăpada la Câmpulung...

    RăspundețiȘtergere

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...