Faceți căutări pe acest blog

vineri, 5 decembrie 2008

Britney Spears si George W. Bush au dat startul Sarbatorilor de iarna!

Pe masura ce se apropie sarbatorile, se indesesc festivitatile consacrate brazilor si decoratiunilor de Craciun. A fost randul lui George W. Bush si al lui Britney Spears sa aprinda atmosfera.

Joi seara, in timp ce presedintele George W. Bush inaugura la Washington Bradul National, pe coasta de vest, tocmai la Los Angeles, o Britney Spears emotionata participa si ea la aprinderea luminitelor dintr-un brad grandios.

Dupa ce a fost depasita mica desincronizare dintre numaratoare si aprinderea celor 11.000 de beculete, ceremonia de la Los Angeles a continuat netulburata. Apogeul a fost colindul interpretat de cantareata Natalie Cole.

Dincolo, in capitala federala, bradul instalat intr-un parc invecinat cu Casa Alba a fost "inaugurat" de presedintele in exercitiu. George W. Bush era flancat de sotia lui Laura si de fetitele unor militari americani care isi slujesc tara in Irak si Afganistan.


Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...