Faceți căutări pe acest blog

marți, 18 noiembrie 2008

SMS-uri in avion prin Cosmote si OnAir

Clientii Cosmote Romania pot realiza apeluri de voce si transmite mesaje scrise (SMS) in roaming in timpul calatoriilor cu avionele companiei portugheze TAP, in baza unui contract semnat cu operatorul OnAir, firma specializata in implementarea retelelor de telefonie mobila la bordul aeronavelor.

"In prezent, serviciile de voce si SMS sunt disponibile pentru toti utilizatorii Cosmote aflati la bordul curselor liniei aeriene TAP, membra Star Alliance. Mai multe destinatii vor fi adaugate pe masura ce OnAir semneaza acorduri cu alte linii aeriene, iar infrastructura de comunicatii va fi instalata in aeronavele acestora", se arata intr-un comunicat al Cosmote Romania remis, luni, agentiei Mediafax.

Pasagerii vor putea sa utilizeze telefoanele mobile dupa ce avionul urca la o altitudine de peste 6.000 de metri.
OnAir a fost infiintata in anul 2005, fiind detinuta de Airbus si SITA. OnAir este membra a GSM Association.
De la inceputul anului, Cosmote a extins acoperirea in roaming, adaugand noi destinatii precum Andorra, Bolivia, China, Libia, Uganda si Malawi.

In prezent, abonatii operatorului roman pot utiliza serviciile de roaming in 304 retele de telefonie mobila din 153 de tari, in vreme ce utilizatorii de cartele au la dispozitie serviciul de roaming in 279 de retele de telefonie mobila din 151 de tari.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...