Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 1 octombrie 2008

Pixon, telefon cu cameră de 8 MP şi ecran Full Touch

Samsung Electronics a anunţat lansarea telefonului Pixon cu cameră de 8 MP. Samsung Pixon are o grosime de doar 13,8 mm, fiind cel mai subţire telefon full touch.
Camera foto integrată în telefon are un zoom digital x16, auto-focus, fast-shutter, geo-tagging şi funcţie pentru detectatea feţei.

Samsung Pixon dispune de un display de 3,2 inchi, dar şi un Photo Browser integrat, care permite utilizatorului un acces facil la fotografii.

,Acum, fiecare persoană va avea posibilitatea să realizeze fotografii mult mai uşor, într-un mod cât mai plăcut. Pentru prima dată, utilizatorul va avea la dispoziţia sa o cameră foto integrată în telefonul personal, capabilă să realizeze fotografii la fel de bune, ca şi calitate, precum o cameră foto obişnuită” a declarat preşedintele Samsung Telecommunication Business, Geesung Choi.


Samsung Pixon va fi disponibil în Franţa, la mijlocul lunii octombrie, urmând ca mai apoi să fie disponibil pe pieţele din majoritatea ţărilor europene şi asiatice.

În România, Samsung Pixon va fi prezent pe piaţă până la sfârşitul lui 2008 fiind testat pentru a funcţiona în reţelele operatorilor: Vodafone, Orange şi Cosmote.


Sursa: Realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...