Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 29 octombrie 2008

Numărul de telefon se poate păstra de-acum în orice reţea

În orice reţea, acelaşi număr. Asta este noutatea lansată azi de toţi operatorii de telefonie mobilă. Dacă doriţi să vă păstraţi numărul de telefon, dar să schimbaţi reţeaua, puteţi pleca liniştit. Puteţi păstra vechiul număr.

În numele concurenţei sănătoase, a libertăţii de alegere şi a unor tarife mai mici pentru cei cu vorba lungă, de marţi, orice număr din reţeaua mobilă sau fixă rămâne la posesor.

Cu alte cuvinte, dacă doriţi să păstraţi numărul cu care v-aţi obişnuit ani de zile, e suficient să faceţi o cerere scrisă către compania la care vreţi să vă transferaţi. În maxim zece zile aţi schimbat operatorul. Atenţie ! Transferul de număr se poate face numai către reţele de acelaşi tip, adică de pe fix către fix şi de pe mobil către mobil, păstrând prefixul operatorilor.

Costurile sunt mărunte, doar 11 euro pentru transferul în reţeaua fixă şi 13 în cea mobilă, însă durerile de cap pot fi mai mari. Până ne vom obişnui cu tonurile distinctive ale fiecărui operator ne vom încurca puţin prin matricea de telefonie, pentru că nu vom şti unde sunăm.



Sursa: Realitatea TV



2 comentarii:

  1. cum se schimba operatorul cu acelasi numar

    RăspundețiȘtergere
  2. salut Smen contacteaza-ma ca vad ca nu raspunzi pe messenger (nici nu mai stiu care e id-ul tau)

    http://pustiulica.blogspot.com e in legatura cu schimbul de linkuri pe care il avem.

    RăspundețiȘtergere

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...