Faceți căutări pe acest blog

marți, 21 octombrie 2008

Clutch - nou joc cu masini, stil Destruction Derby / Carmageddon

Dupa lansarea filmului Death Race, cu Jason Statham in rolul principal, interesul pentru curse violente cu masini a crescut simtitor. Producatorul independent rus GFI (Game Factory Interactive) din Moscova lucreaza la un astfel de joc, in care scopul nu este doar castigarea cursei, ci si supravietuirea, evident nu inainte de distrugerea celorlalti bolizi de pe traseu.

Actiunea din Clutch se petrece in ruinele Large Hadron Collider (faimosul accelerator de particule CERN, la granita franco-elvetiana), unde un fost mecanic pe nume Clutch ("ambreiaj" in limba engleza) ajunge in tabara unei factiuni numite Harvesters - o adunatura de indivizi care construiesc vehicule si echipamente speciale pentru a se infiltra in zona fostului campus LHC.

Clutch promite sa fie un joc in stil clasic "vehicular combat", care combina idei din vechile Destruction Derby si Carmageddon, ofera un intreg oras spre explorare, in stil sandbox, o poveste cu 20 de misiuni, 6 moduri de curse si lupte, modelare fizica avansata a coliziunilor si a avarierii bolizilor, o multitudine de vehicule si de upgrade-uri si peste 20 de tipuri de artefacte care ii afecteaza atat pe jucator, cat si pe rivalii acestuia.

Clutch va fi lansat pe PC in toamna acestui an.

Sursa: Hit.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...