Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 6 septembrie 2008

Laptop-uri Vaio retrase de pe piaţă pentru reparaţii


Sony retrage de pe piaţă mii de computere portabile Vaio, invocând o problemă posibilă care ar putea determina supraîncălzirea aparatelor sau un scurtcircuit.


Comisia americană pentru siguranţa produselor - U.S. Consumer Products Safety Commission - a precizat, joi, că a cerut companiei japoneze să ia înapoi 74.000 de laptopuri de pe piaţa americană, după ce Sony a primit 15 reclamaţii privitoare la supraîncălzirea aparatelor, iar unul dintre consumatori a suferit o arsură minoră.


Agenţia de ştiri Kyodo a informat, însă, că Sony va retrage 440.000 de laptopuri de pe pieţele din întreaga lume.

Sony a afirmat, pe pagina sa de internet, că "problema se referă la un număr mici de unităţi care s-ar putea supraîncălzi. "Sony a iniţiat un program voluntar de efectuare a unei inspecţii gratuite şi, dacă este necesar, a unor reparaţii care să asigure că aceste unităţi respectă standardele de calitate ale companiei", mai arată comunicatul Sony.

Compania japoneză a precizat că iaretrage seriile VGN-TZ100, VGN-TZ200, VGN-TZ300 şi VGN-TZ2000. Sony s-a confruntat în ultimii ani cu reclamaţii că unele dintre bateriile pentru laptopuri se supraîncălzesc şi se aprind.


Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...