Faceți căutări pe acest blog

joi, 7 august 2008

Orange va aduce iPhone3G in Romania pe 22 august

Orange Romania a anuntat ca va aduce in tara noul iPhone 3G pe data de 22 august. iPhone 3G imbina toate caracteristicile revolutionare ale iPhone cu capabilitatile retelei 3G, care permite viteze de doua ori mai mari decat in cazul modelului precedent, are GPS incorporat pentru utilizarea serviciilor mobile de localizare si software-ul iPhone 2.0 care include accesul la Microsoft Exchange ActiveSync si ruleaza sute de aplicatii ale altor dezvoltatori, disponibile prin noul App Store.

iphone.jpg

Pe data de 22 august, la ora 00:00, Orange va deschide simultan portile a 6 magazine Orange din tara, unde clientii Orange sunt asteptati sa ia parte la lansarea oficiala a iPhone: Orange concept store din Bucuresti si magazinele Orange din Iasi (Bd. Anastasie Panu), Cluj (Bd. 21 Decembrie), Brasov (St. Muresenilor), Timisoara (Bd. Republicii) si Constanta (Sos. Stefan cel Mare).

Incepand din 7 august, clientii isi pot inregistra online pre-comanda pe site-ul operatorului.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...