joi, 10 iulie 2008

Michael Jackson, tintuit intr-un scaun cu rotile

Starea de sanatate a lui Michael Jackson s-a inrautatit intr-atat incat, la nici 50 de ani, cantaretul este nevoit sa foloseasca un scaun cu rotile pentru a se deplasa. Michael Jackson a fost surprins in Las Vegas, imbracat in pijama si papuci de casa, in timp ce un asistent ii impingea caruciorul catre o librarie.

Michael Jackson s-a ascuns in spatele ochelarilor de soare cu lentile fumurii, o palarie, o esarfa si o masca chirurgicala. Prin pantalonii de bumbac se putea intrezari o silueta fragila, in timp ce mainile, foarte palide, erau singura parte a corpului ramasa la vedere.

In timp ce Madonna se pregateste sa serbeze implinirea varstei de 50 de ani cu un nou album si un turneu mondial, Michael Jackson , care va implini 50 de ani pe 29 august, este ingropat in datorii, are probleme de sanatate si se lupta cu dependenta de tranchilizante.

Desi cantaretul sustine ca lucreaza la un nou album, alaturi de Will.I.Am de la Black Eye Peas, o sursa apropiata lui Michael Jakson isi exprima indoiala fata de acest proiect. “Isi doreste enorm sa revina, dar este posibil ca Jacko sa nu poata face fata. Nu este suficient de puternic, nici fizic, nici psihic”.
Sursa
Michael Jackson Grammys '88-Way You Make Me Feel & MITM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu