Faceți căutări pe acest blog

vineri, 6 iunie 2008

Instalarea si utilizarea uTorrent

In acest articol vom arata cateva particularitati ale utilizarii unui client tip P2P, din ce in ce mai foslosit in zilele noastre, mai ales ca multe din aceste site-uri pe care regasim fisiere .torrent sunt chiar de la noi din tara, asa ca se aplica regula traficului metropolitan.

uTorrent este unul dintre cele mai bune programe pentru ceea ce ne intereseaza, ocupa foarte putin spatiu, si la fel de putine resurse.

poza1.jpg

Pasii pentru downloadul unor torente sunt in ordine: instalarea uTorrent (ca oricare alt program), obtinerea unei invitatii pentru accesul la unul din site-urile de profil (sau folosirea unui site din afara, cu acces liber), o cautare a programului/filmului dorit si din cateva click-uri de mouse aveti fiserele dorite in calculator.

Bineinteles trebuie sa mentionam ca este ilegal sa faceti acest lucru, si orice download sau upload pe unul din aceste site-uri se face exclusiv pe raspunderea persoanei in cauza.

Hit.ro

2 comentarii:

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...