Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 14 mai 2008

Tarifele pentru domeniul .org se scumpesc

Tarifele angro pentru adresele de internet cu terminatia '.org' vor fi majorate cu 10 procente incepand cu data de noua noiembrie 2008.
Public Interest Registry, administratorul domeniilor '.org' a dezvaluit ca intentioneaza sa opereze aceasta majorare intr-o scrisoare trimisa agentiei care gestioneaza domeniile de Internet (ICANN- Internet Corporation for Assigned Names and Numbers). Majorarea de tarif pe care o intentioneaza PIR nu are insa nevoie de aprobarea ICANN.


Ca urmare a acestei majorari taxa anuala pentru adresele de internet cu terminatia '.org' va fi de 6,75 dolari. Cu aproximativ sapte milioane domenii de Internet inregistrate, '.org' este al saselea domeniu de internet la nivel mondial. Chiar daca, initial, acest sufix a fost initial destinat pentru organizatiile non-profit, acum '.org' este deschis pentru oricine doreste sa-l utilizeze.

La inceputul acestui an, VeriSign Inc., compania care administreaza domeniile '.com' si '.net' a anuntat si ea o majorare de preturi. Începand de la 1 octombrie 2008, tarifele anuale pentru domeniile '.com' vor fi majorate cu sapte procente, pana la 6,86 dolari, iar tarifele pentru '.net' vor fi majorate cu 10 procente, pana la 4,23 dolari. Ambele sufixe sunt de asemenea disponibile pentru orice companie, grup sau persoana individuala care doreste sa le utilizeze.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...