Faceți căutări pe acest blog

joi, 15 mai 2008

PHANTOM-X: Asa laptop nu vezi in fiecare zi

e poate ca un notebook sa fie server? Eurocom spune despre noul sau desktop replacement denumit D90xC PHANTOM-X, ca poate fi folosit pentru grafica profesionala, jocuri, modelare 3D, editare CAD sau, surpriza, pe post de server!

PHANTOM-X: Asa laptop nu vezi in fiecare ziE drept ca PHANTOM-X livreaza o performanta uluitoare, insa greutatea lui (5.5 kg) si pretul (peste 10 mii de dolari in varianta de top) nu il fac foarte atractiv pentru noi, muritorii de rand. Asta nu inseamna ca nu il putem admira..

D90xC PHANTOM-X are un procesor Intel Xeon Quad Core X3360, ce ruleaza la 2.83 Ghz si prezinta nu mai putin de 12 MB memorie cache L2. Acest procesor este construit special de catre Intel pentru piata de servere, asa ca Eurocom nu a gresit deloc cand si-a numit progenitura un server in toata regula.

Memoria RAM de 4 GB este DDR2-800, instalata in mod Dual Channel. Cand ajungem la capitolul stocare, ramanem uimiti cand constatam ca PHANTOM-X are 3 unitati Solid State Drive de 64 GB fiecare. O singura astfel de unitate costa 1105 dolari..

PHANTOM-X: Asa laptop nu vezi in fiecare ziGamerii care au de unde sa scoata atatia bani vor aprecia cele doua placi video Nvidia GeForce 8800M GTX montate in SLI, totalizand 1 GB de memorie video. Asa placi cu 4 GB de RAM si rapidele SSD-uri constituie un trio care va da gata toate jocurile!

Daca vrei sa te joci in niste conditii deosebite, exista un adaptor Matrox TripleHead2Go cu ajutorul caruia se pot monta trei monitoare externe. Le pui unul langa altul si gata: imagine panoramica!

De unitatea optica Blu ray 2X poti profita din plin pentru vizionarea filmelor high def pe display-ul inalt calitativ, cu 17 inci si o rezolutie de 1920 x 1200 pixeli.

Alte dotari includ OS Vista Ultimate pe 64 biti, WiFi a/b/n, Bluetooth, cititor de amprente, tuner TV digital, porturile deja clasice si o camera web de 2 megapixeli.

Sursa: PlugIn

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...