Faceți căutări pe acest blog

luni, 26 mai 2008

Cel mai mare desen din lume e cat lumea de mare!

Stii cumva care este cel mai mare desen din lume? Nu, nu este un graffiti facut in graba pe o cladire si nici o adunare (vazuta de sus) pentru omagierea unui presedinte comunist..
Cel mai mare desen din lume a fost realizat de curand cu niste materiale extrem de simple: un GPS, o schita si multa intelegere din partea companiei de curierat DHL! Rezultatul? Il puteti admira un pic mai jos:
Cel mai mare desen din lume e cat lumea de mare!




















Artistul, pe numele lui Erik, a plecat din Stockholm, Suedia, intr-o calatorie in compania celor de la DHL, inarmat fiind cu o servieta in interiorul caruia se afla un GPS cu o baterie foarte performanta.

Dupa pornirea GPS-ului, Erik a inceput sa inregistreze traseul (tracking). Dupa zboruri sinusoidale si lungi calatorii cu masina, artistul suedez ne-a aratat produsul final al muncii sale, cat se poate de spectaculos!

Cine are dubii cu privire la autenticitatea acestui desen, poate urmari doua clipuri video care descriu foarte bine ideea si apoi punerea acesteia in practica!






Sursa: PlugIn

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...