Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 2 aprilie 2008

Vodafone reduce tarifele de Internet mobil in roaming

Vodafone Romania reduce tarifele pentru serviciile de date in roaming, cu pana la 67 la suta. Din aprilie, clientii Vodafone au la dispozitie noi oferte de roaming de date, prin serviciul Vodafone Connect Abroad, destinat utilizatorilor de abonamente de date mobile Vodafone Mobile Connect. Noul serviciu ofera clientilor variante de tarifare foarte avantajoase, adaptate nevoilor variate de utilizare a serviciilor de Internet mobil in roaming.


Clientii Vodafone pot opta pentru pachetul de 12 euro, cu 50 MB trafic inclus, pentru 24 de ore, valabil in 20 de retele Vodafone. Clientii Vodafone care doresc sa utilizeze serviciile de date mobile intr-un numar extins de destinatii, pot alege tariful zilnic de 25 euro, cu 50 MB trafic inclus, pentru 24 de ore, valabil in 20 de retele Vodafone si alte 18 retele partenere Vodafone. Traficul realizat in alte retele decat Vodafone sau retele partenere, precum si traficul care depaseste cei 50 MB se tarifeaza suplimentar.

Vodafone Mobile Connect Roaming 200 extins, la tariful de 100 euro lunar, ofera clientilor un trafic de 200 BM in roaming, in 20 de retele Vodafone si alte 18 retele partenere Vodafone. Totodata, clientii Vodafone isi pot activa gratuit oricare dintre cele 4 variante de tarifare ale serviciului Vodafone Connect Abroad. Optiunile devin active incepand cu data de 16 aprilie 2008.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...