Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 16 aprilie 2008

Telefon Samsung – Giorgio Armani

Se pare ca s-a declansat o adevarata cursa pentru producerea de telefoane adresate segmentului lux, dupa numeroase modele lansate deja sau anuntate ca iminente, Samsung a anuntat ca va scaoate in aceasta luna pe piata un terminal GSM realizat intr-o colaborare cu casa de moda Giorgio Armani.
Telefonul in cauza va avea un ecran senzitiv de 2,6 inci si o camera de 3 megapixeli
Pretul in schimb va fi pe masura produsului, adica pentru a avea acest telefon va trebui sa se plateasca o suma de 1116 dolari americani.



Intre alte specificatii ale telefonului amintim: redare si inregistrare video in formatele H263 si MPEG4, redare audio in formatele MP3, AAC, AAC+, internet browsing WAP 2.0, XHTML, printare poze cu ajutorul tehnologiei PictBridge, vizualzare de documente .pdf, .doc, .ppt, .xls, 60Mb memorie interna expandabila cu ajutorul cardurilor MicroSD
Colaborarea intre moda si tehnologie nu se va opri aici, Samsung dorind sa intareasca colaborarea cu Giorgio Armani si in ce priveste produse de genul Tv LCD, si urmeaza sa lanseze alte produse in colaborare cu Adidas si B&O.

Sursa

Un comentariu:

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...