Faceți căutări pe acest blog

vineri, 25 aprilie 2008

Daca te respecti, trebuie sa porti asa ceva: Blue jeans cu tastatura integrata!

Cine iubeste gadget-urile nu trebuie sa rateze asa ceva! Yanko Design a conceput o pereche de blue jeans iesita din comun!

Cum ar fi sa porti tot timpul cu tine o tastatura si un mouse plasate chiar in blue jeans-ii tai preferati? Designerul Erik De Nijs a venit cu aceasta idee cool de a implementa cateva periferice des utilizate intr-o pereche de pantaloni.

Daca te respecti, trebuie sa porti asa ceva: Blue jeans cu tastatura integrata!Tastatura este confectionata dintr-un material ce permite deplasarea ei o data cu miscarile firesti ale corpului. Daca te asezi pe un scaun, obtii o tastatura pe coapse, gata de folosit!

Cum ramane cu mouse-ul? Nicio problema, exista si asa ceva! Dupa cum bine stiti, se poarta lanturile legate de curea sau dintr-un buzunar in altul. Mouse-ul optic sta cuminte in buzunarul de la spate, putand fi oricand scos pentru a putea fi utilizat pe coapsa dreapta.

Un gadgetofil iubeste muzica si nu se poate desparti de MP3 playerul sau. Erik De Nijs s-a gandit si la acest aspect, punand cate un speaker la nivelul genunchilor! Muzica din genunchi..

Cat de utila poate fi aceasta inventie? Nu stim sigur, dar cert este ca ne place foarte mult!


Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...