Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 5 aprilie 2008

Cel mai mare telefon mobil din lume

Cine doreste un telefon mobil nu foarte mobil, merita sa-si indrepte atentia spre “opera” unui chinez care si-a reprodus propriul terminal la o scara considerabil mai mare.

Potrivit expresiei “Daca nu se duce Mahomed la munte, vine muntele la Mahomed” (aveti grija ca mai e o varianta: daca vezi ca vine muntele spre tine si nu te cheama Mahomed, fugi ca sigur e alunecare de teren..), nu va asteptati ca o sa puteti aduce telefonul la ureche ci mai degraba urechea pana la telefon..Sigur, cine nu duce lipsa de putere merita sa incerce prima varianta, insa isi asuma toate neajunsurile unei hernii de disc.

Chinezul -pe numele lui Tan- a marturisit: “Am pus in el tot ce trebuia insa nu am reusit sa construiesc si un mecanism pentru vibratii!” Lipsa vibratiilor nu este un lucru rau din moment ce nici macar oamenii cu buzunare foarte largi (intelegeti ce doriti din asta..) nu pot purta acest telefon “mobil”.

Cel mai mare telefon mobil din lume

Un aspect deosebit de important trebuie mentionat: acest telefon poate fi folosit si in masina, cu conditia sa nu fie vreun coupe de fite doar cu locuri in fata..Terminalul isi va gasi locul pe bancheta din spate, putandu-se realiza convorbiri pe speaker fara riscul de a fi auzite de mai putin de jumatate din cartier.

Maretul proiect i-a luat lui Tan 6 luni, insa rezultatul (exceptand desigur lipsa vibratiilor care presupunem ca si acum constituie motiv de suparare) e la inaltime, atat la figurat dar mai ales la propriu. Telefonul mai mult sau mai putin mobil masoara aproximativ un metru si este perfect functional.

Tan provine din orasul Songyuan, cunoscut pentru locuitorii sai cu apetit pentru lucrurile mari. Domnul Tan este acum mandria orasului si a intregii tari! Cine zicea ca in China nu se intampla lucruri cu adevarat marete?

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...