Faceți căutări pe acest blog

vineri, 14 martie 2008

Windows 7 in anul 2010

Abia lansat de un an de zile, sistemului Windows Vista i se pregateste deja un inlocuitor care va aparea pe piata in anul 2010, adica la aproximativ trei ani de la lansarea oficiala.
Noul sistem de operare incearca in mod firesc sa rezolve numeroasele probleme pe care le are in prezent Vista, intre care cea mai deranjanta este compatibilitatea foarte scazuta cu multe programe si piese hardware produse de terti.
Sistemul de operare care urmeaza sa apara peste doi ani de zile a ajuns deja la a doua versiune de test, insa pentru efectuarea lor s-a apelat doar la surse “de incredere” ale gigantului din Redmond iar prima versiune de test a fost lansata in luna ianuarie a acestui an.
Deocamdata sunt cunoscute foarte putine lucruri despre el, insa dintr-un interviu dat de Bill Gates reiese ca acest sistem de operare se va concentra foarte mult pe interfetele de comunicare naturale ( adica recunoastere vocala, sau de ce nu si miscarile sa fie interpretate de sistemul de operare insa ramane de vazut), si va aparea pentru prima oara “Windows Live Wave 3” ultima versiune de client de email, messaging, si utilitare de sistem.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...