Faceți căutări pe acest blog

joi, 20 martie 2008

Sony Cyber-shot W300: Eleganta robusta

Cea mai dura si mai avansata din punct de vedere tehnic camera foto din seria Cyber-shot W de pana acum, subtire si stilata, W300 prezinta un invelis de titan rezistent la zgarieturi, de aproape cinci ori mai puternic decat cel de aluminiu.

Sony Cyber-shot W300: Eleganta robustaO rezolutie extrem de inalta, de 13.6 megapixeli efectivi, asigura o marire a detaliilor pentru imagini de dimensiuni A3 sau chiar mai mari. Performanta optica este obtinuta de obiectivul Carl Zeiss de inalta calitate, cu zoom optic 3x.

W300 exceleaza prin fotografii precise, clare, in conditii de lumina slaba, unde alte camere razbesc cu greu. Sensibilitatea maxima este sustinuta de un nivel ISO foarte ridicat de 6400. Impreuna cu functia Sony originala de reducere a zgomotului Clear RAW Noise Reduction si stablilizatorul de imagine Super Steady Shot, fac modelul W300 sa aiba excelente rezultate fara un trepied, in momente cu lumina slaba.

De asemenea, nou la Cyber-shot, modul EX High-Speed Burst permite realizarea de fotografii in rafala de pana la cinci cadre pe secunda, ideal pentru miscarile rapide ale sportivilor.

Sony Cyber-shot W300: Eleganta robustaTehnologia imbunatatita Face Detection regleaza expunerea si tonalitatea pielii cu scopul obtinerii unor portrete minunate cu orice subiect. Acum ofera chiar o mai mare viteza de urmarire si abilitatea de a face diferenta in mod automat intre copii si adulti. O alta inovatie a Sony, Smile Shutter, asteapta pana cand subiectul zambeste si apoi se declanseaza automat pentru chipuri vesele in fiecare fotografie.

Sustinut, de asemenea, de procesorul BIONZ, optimizorul de gama dinamica ajusteaza in mod automat expunerea pentru obtinerea unor rezultate cu aspect cat mai natural. Este extrem de eficient in scenele puternic iluminate din spate, unde exista riscul pierderii detaliilor in zonele din imagine cu lumina foarte crescuta sau a celor umbrite.

Sony Cyber-shot W300: Eleganta robustaEcranul luminos, mare, de 2.7 inci, Clear Photo LCD, ofera o rezolutie excelenta (230k puncte) si asigura suficient contrast pentu incadrare si vizualizarea fotografiilor chiar si in lumina naturala a soarelui. Camera mai este prevazuta cu un vizor optic care ofera o familiaritate mai mare pentru utilizatorii de camere analogice care trec la cele digitale.

Iesirea High Definition permite vizionarea imaginilor la dimensiuni foarte mari pe orice televizor HD Ready. Va puteti bucura de HD slide show pe un fundal muzical si cu efecte vizuale. Conectarea la orice televizor BRAVIA compatibil PhotoTV HD (prin intermediul unui cablu-adaptor de iesire optional) ofera imagini incredibile HD cu un realism si detalii extraordinare.

Sony Cyber-shot W300: Eleganta robustaExista o multitudine de functii de management pentru a pastra un traseu al memoriilor fiecaruia. Alegerea functiilor de retusare de pe camerea fac usoara ajustarea imaginilor fara nevoia de a avea un calculator personal.

Modelul W300 este foarte usor de utilizat chiar si de incepatorii in fotografie digitala. Intelligent Scene Recognition (recunoasterea inteligenta a scenei) elimina orice incertitudini legata de setarea corecta a camerei pentru o plaja de situatii comune de fotografiere. Utilizatorii incepatori vor aprecia ghidul de functii prietenos si modul Easy Shooting care face totul simplu, fara a compromite insa calitatea fotografiilor.


Sursa:Plugin

Un comentariu:

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...