Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 22 martie 2008

Ileana Lazariuc, goală în filmul lui Nicolaescu

A încercat o carieră în muzică, a cochetat cu moda, dar se pare că tot în cinematografie va cunoaşte succesul. Ileana Lazariuc, căci despre ea este vorba, va apărea pe marile ecrane la 11 aprilie, în filmul regizat de Sergiu Nicolaescu, “Supravieţuitorul”. Vedeta, care a devenit recent mămică, mărturiseşte că este foarte încântată de colaborarea cu marele regizor. Admiratorii Ilenei sunt nerebădători să vadă acest film, căci vedeta renunţă de tot la haine şi apare în scene erotice.

Lungmetrajul a cărui regie e semnată de Sergiu Nicolaescu reprezintă pentru Ileana debutul într-un film românesc. Ileana şi-a mai testat talentul în producţii autohtone de televiziune, precum şi într-un film străin, unde a jucat alături de Steven Seagal.

Ea o interpretează pe Zarada, o femeie celebră pentru frumuseţea ei. Ea e cea pentru care s-a compus cunoscuta piesă “Zaraza”. Pentru a demonstra că e frumoasă, Ileana a renunţat chiar şi la haine. Şi asta pentru mai multe scene din film, unde vedeta apare goală.

Chiar dacă a mai renunţat la vestimentaţie pentru a poza în reviste, cadrele cu nurii ei din filmul lui Sergiu Nicolaescu sunt o premieră pentru cinema. “Rolul Zaradei este unul special pentru mine, a fost o onoare să lucrez cu Sergiu Nicolaescu, pe care îl apreciez enorm, mai ales după această experienţă. Atunci când am fost chemată la casting şi mi s-a spus despre ce este vorba, nu am ezitat nici măcar o secundă. Aş fi fost nebună să refuz acest rol, iar dacă Sergiu Nicolaescu m-ar solicita pentru un alt film, aş accepta imediat”, a mărturisit Ileana.

Din distribuţia filmului mai fac parte George Mihăiţă, Jean Constantin, Loredana Groza, Lucian Viziru, Cristi Iacob, Vladimir Găitan şi mulţi alţii. “Supravieţuitorul” a fost filmat anul trecut, timp de două luni, în vară şi descrie două perioade din viaţa comisarului Moldovan: prima, cea de tinereţe, care surprinde atmosfera Bucureştiului anilor ’40 şi ce-a de-a doua, de bătrâneţe, în care Moldovan dezvăluie secretul lui de supravieţuitor.

Sursa: Click.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...