Faceți căutări pe acest blog

luni, 10 martie 2008

Germanii renunta la PC-uri pentru console

Pasionatii de jocuri video din Germania au inceput sa renunte la calculatoarele personale in favoarea consolelor de jocuri video, ceea ce a contribuit la cresterea vanzarilor de jocuri video cu 21 de procente pana la 1,36 miliarde euro in 2007, transmite Reuters.


Asociatia producatorilor germani jocuri video (Bundesverband Interaktive Unterhaltungssoftware -BIU) a anuntat ca anul trecut vanzarile de jocuri pentru console, de genul Nintendo Wii, Sony PlayStation sau Microsoft Xbox, pe piata din Germania au crescut cu 38 de procente pana la 904 milioane euro. in contrast, vanzarile de jocuri video pentru computerele personale au scazut cu trei procente pana la 458 milioane euro.

Cel mai puternic ritm de crestere s-a inregistrat pe segmentul jocurilor video pentru terminalele mobile care au inregistrat anul trecut o crestere a vanzarilor de 65 de procente pana la 360 milioane euro.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...