Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 26 martie 2008

Electronic Arts angajeaza 150 de romani

Electronic Arts angajeaza 150 de romani La inceputul anului EA Romania a anuntat ca va incepe productia de jocuri video pentru computere si consolele. Pana in luna octombrie vor avea loc 150 de angajari. In momentul de fata, in cadrul studioului local al EA lucreaza 220 de graficieni, programatori si testeri de jocuri.

“Am inchiriat deja un nou spatiu de birouri cu o suprafata de 2.500 de metri patrati in complexul Sema Park”, a declarat Viorel Alex Marinescu, director Enabling Technologies in cadrul EA Romania. Mutarea va avea loc pana la sfarsitul lunii octombrie.

Pentru recrutarea viitorilor angajati, Electronic Arts s-a orientat atat catre targurile de locuri de munca dar si spre studentii din universitatile de profil. Numai in Politehnica, in luna aprilie se va incheia cel de-al doilea curs de grafica pentru jocuri pe telefoane mobile, initiat de EA Mobile.

“Avem 16 pozitii deschise, dintre care unele chiar de top management”, a adaugat Viorel Marinescu. “Spre exemplu, e nevoie de un Director of Q&A Operations pentru divizia de jocuri pe console.”

Principala tinta a EA sunt gamerii pasionati. „Cautam talente pe care apoi sa le formam in spiritul Electronic Arts”, spune Marinescu.


Citeste articolul "Electronic Arts angajeaza 150 de romani" integral in Wall-Street

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...