Faceți căutări pe acest blog

vineri, 7 martie 2008

Dell intra in armata cu un laptop mai rezistent decat un tanc!

Dell a lansat o versiune speciala de Latitude D630, despre care afirma ca este cu 23% mai performant decat ultimul model Panasonic din seria Toughbook!

Dell intra in armata cu un laptop mai rezistent decat un tanc!Latitude XFR D630 este un notebook construit pentru a fi utilizat in cele mai dificile conditii, fiind deja achizitionat in cantitati uriase de catre Ministerul Apararii din SUA, pentru operatiunile delicate pe care armata le intreprinde in diferitele zone de conflict.

Ca sa fie lucrurile si mai clare, XFR respecta standardele militare MIL-810F, pentru utilizarea in conditii extreme. Notebook-ul este construit dintr-un strat gros de magneziu acoperit cu cauciuc pentru o buna absorbtie a socurilor. Conectorii sunt protejati de capace, tastatura este sigilata, hard drive-ul si display-ul sunt ferite de accidente prin dispunerea lor in suporturi cauciucate.

Dell intra in armata cu un laptop mai rezistent decat un tanc!

XFR D630 dispune de unul dintre procesoarele Core 2 Duo T7250 la 2.0 Ghz sau T7500 la 2.2 Ghz, pana la 4GB de memorie RAM DDR2, un hard drive ultra rezistent de 80 GB si optiunea montarii unei unitati SSD de 32 sau 64 GB.

Unitatea optica este un DVD burner, raspunzator de partea grafica este Intel GMA X3100 (pana la 358 MB shared), iar conectica de varf este compusa din Bluetooth, WiFi 802.11g sau chiar WWAN.

Dell intra in armata cu un laptop mai rezistent decat un tanc!Sistemul de operare ales de catre Dell este Windows XP Home Edition (ar fi fost ideal un XP Irak Edition..) cu Service Pack 2. Se poate opta totusi si pentru Vista.. Garantia notebook-ului este de 3 ani, expertii Dell oferind suport prin e-mail inca 3 ani dupa expirarea acestei garantii.

Dell Latitude XFR D630 nu se preteaza utilizarii at home din mai multe puncte de vedere: componentele alese nu sunt foarte puternice, notebook-ul este masiv si greoi (4.07 kg) si nu in ultimul rand, preturile incep de la suma astronomica de 3899 dolari!


Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...