Faceți căutări pe acest blog

marți, 12 februarie 2008

Razboiul stelelor animat, la cinema din 15 august

Lungmetrajul animat "Razboiul stelelor: Razboiul Clonelor", al lui George Lucas, care anunta o serie de "mini-filme" ce va fi difuzata incepand cu aceasta toamna pe posturile de televiziune Cartoon Network si TNT, va fi lansat pe marile ecrane pe 15 august.


"Mini-filmele" care compun seria pentru televiziune vor avea durata de 30 de minute."Mi s-a parut ca au mai ramas multe povesti despre «Razboiul stelelor» de spus", a declarat creatorul francizei, George Lucas, care a fost producator executiv al noului proiect. "Eram nerabdator sa povestesc unele dintre ele prin intermediul animatiei si, in acelasi timp, sa imping mai departe arta animatiei", a adaugat acesta.


Atat lungmetrajul cat si seria pentru televiziune vor beneficia de prezenta unor personaje binecunoscute ale francizei, precum Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi si Padme Amidala, dar si de personaje noi, precum profesorul Padawan al lui Anakin, Ahsoka. Din seria personajelor negative se vor remarca Palpatine, Count Dooku si generalul Grievous.


Compania Lucasfilm a produs deja peste 30 de episoade din noua serie "Razboiul stelelor". Serialul este gandit ca o continuare a productiei castigatoare a unui premiu Emmy "Clone Wars", care a numarat 25 de episoade, difuzate pe Cartoon Network in perioada 2003 - 2005. Prima serie a utilizat tehnici limitate de animatie, in schimb cea de acum va fi realizata cu ajutorul animatiei 3D.


Potrivit revistei Forbes, franciza a avut incasari la nivel mondial de 20 de miliarde de dolari, rezultate din proiectiile in cinematografe, vanzarile de casete video/DVD-uri si produse derivate. De-a lungul anilor, tematica din "Razboiul stelelor" a fost dezvoltata in seriale de televiziune, carti, benzi desenate si jocuri video.

Sursa[+]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...