Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 19 ianuarie 2008

Ultra mobile PC de vis, la doar 699 dolari!

Sistemele desktop au pierdut o buna cota de piata in ultimul timp, tot mai multi utilizatori preferand achizitionarea unui portabil comod si poate la fel de performant. Dar ce ne facem cu UMPC-urile, care vin puternic si ameninta succesul laptop-urilor?

Aceste birouri de buzunar au fost privite la inceput ca un moft, insa incet-incet si-au castigat fani mai ales in randul segmentului business, mereu dornic de afisare cu un dispozitiv super destept, cu ajutorul caruia se fac gramezi de bani.


Ultra mobile PC de vis, la doar 699 dolari!Cand o companie lanseaza un produs bun si acesta este oferit apoi in magazine la preturi acceptabile, ce ne impiedica sa il achizitionam? Este si exemplul de fata, un UMPC pus la punct chiar de catre co-fondatorul Microsoft, multi miliardarul Paul Allen. Da, prietenul vesnic al lui Bill..

Vulcan Flipstart, deoarece acesta este numele device-ului, este un ultra mobile PC, ce include o tastatura full Qwerty si componente de top, facandu-l un produs extrem de atractiv. Exista chiar si un display extern de 1.8 inch, ideal pentru e-mail preview folosind rotita jog-dial.

Ultra mobile PC de vis, la doar 699 dolari!Flipstart are un procesor Intel Pentium M la 1.1 Ghz, 512 MB memorie RAM, hard drive de 30 GB, display de 5.6" cu 1024 x 600 pixeli si un proc grafic Intel Enhanced Graphics. Camera web VGA poate fi motiv suficient pentru video conferinte (a se citi mess) cu prietenii.

Partea conectica nu duce lipsuri, numarand aici USB 2.0, Bluetooth, WiFi b/g, WWAN, port VGA out, audio line, 10/100 Ethernet, toate intr-o carcasa care masoara numai 150 x 114 x 41 mm si cantareste 794 grame!

Ultra mobile PC de vis, la doar 699 dolari!

Flipstart suporta sisteme de operare Windows XP Professional sau Vista Business. Bateria standard tine pana la 6 ore! V-am convins? Il puteti cumpara de pe Dynamism, la preturi incepand de la 699$!

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...