Faceți căutări pe acest blog

joi, 10 ianuarie 2008

Monitor curb, venit de pe alta planeta!

ameri din toata lumea, uniti-va! Exista o companie care tine mereu cont de dorintele voastre, punandu-va la dispozitie cele mai tari notebook-uri si sisteme desktop, capabile sa ingenuncheze si cele mai pretentioase jocuri.

Oare despre cine este vorba? Ati ghicit, vorbim despre Alienware, subsidiara Dell, pusa ca de obicei pe lucruri mari. Cat de mari? Nu trebuie decat sa vizualizati pozele si trageti singuri concluziile.

Monitor curb, venit de pe alta planeta!



















Alienware a pregatit pentru Consumer Electronic Show, un monitor imens ce foloseste tehnologia DLP. Pana acum nimic deosebit, Panasonic a venit doar cu o plasma de 150 inch. Da, dar extraterestrii astia s-au gandit sa faca acest monitor curb, ideal pentru jocurile bogate in elemente grafice, simuland vederea periferica.

Monitor curb, venit de pe alta planeta!



















Monitorul are o rezolutie de 2880 x 900 pixeli si un timp de raspuns de numai 0.02 milisecunde! Si ca sa fie totul si mai clar, Alienware a implementat o iluminare de fundal pe baza de LED-uri.

Monitor curb, venit de pe alta planeta!



















Se poate observa cu usurinta o separare a imaginii, de unde rezulta ca suprafata este formata din patru segmente distincte. Pana cand va ateriza pe Pamant, Alienware a promis ca va rezolva toate neajunsurile, facand un produs inalt calitativ.

Imaginati-va cum ar fi sa avem vreo cinci-sase astfel de monitoare in jurul nostru, dispuse la 360 de grade? Ar fi ceva..Pacat ca tehnologia DLP nu ii permite sa fie mai subtire, deoarece trebuie sa admitem ca dispozitivul este destul de “dolofan”.

Monitor curb, venit de pe alta planeta!



















Monitorul curb Alienware va fi disponibil incepand din a doua jumatate a anului, pretul fiind momentan nedezvaluit. Totusi va puteti vinde locuintele de pe acum..

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...