Faceți căutări pe acest blog

luni, 28 ianuarie 2008

Inalta Curte de Casatie si Justitie, "ocupata" de hackeri

Site-ul Inaltei Curti de Casatie si Justitie nu mai poate fi accesat, existand suspiciuni ca pagina electronica a institutiei a fost atacata de hackeri.

La accesarea site-ului institutiei (www.scj.ro) apare mesajul "Collaps 3 CREW". Totusi, cei interesati de aspecte ce tin de domeniul justitiei, pot consulta listele de sedinta si termenele de judecata din dosarele de care sunt interesati, pentru ca a fost blocata doar prima pagina, cea de intrare pe site-ul instantei supreme. De data aceasta este vorba de un grup de cinci hackeri care semneaza cu: Observing I Vini4p I n00F I cannabis I DD3str0y3r. Pagina de internet a CFR care prezenta mersul trenurilor de calatori a fost sparta de un hacker, se pare tot de origine braziliana, exact cu o luna in urma. Atunci, in locul mersului trenurilor aparea o fotografie din timpul razboiului din Golf, insotita de un citat al lui Einstein si o poezie, ambele in limba portugheza. De asemenea, exista si o "semnatura": Oops! h4ck3d by W4n73d H4ck3r. Site-ul a fost repus in functiune tot in aceeasi zi in jurul orei 14.00.

Sursa: Ziua

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...