Faceți căutări pe acest blog

marți, 11 decembrie 2007

Recuperati datele de pe CD-urile si DVD-urile zgariate

Datele de pe CD-urile si DVD-urile zgariate pot fi acum recuperate cu ajutorul ultimei versiuni a suitei digitale multimedia Nero 8.

De asemenea, utilizatorii pot restaura fisierele sterese de pe aceste discuri, dar si datele pierdute din cauza intreruperii inregistrarii, multumita aplicatiei Nero RescueAgent care a fost dezvoltata si integrata in cunoscuta suita software. Nero 8 asigura integritatea datelor si siguranta lor si este optimizat pentru utilizarea cu Windows Vista, oferind o serie de caracteristici multimedia, de backup si recuperare a datelor care lipsesc din Vista sau care sunt complementare sistemului de operare, cum ar fi Nero DiscCopy gadget, ce le permite utilizatorilor sa copieze un disc cu un singur clic in sidebar-ul Vista.
"Cand am lansat prima generatie a suitei Nero, scopul nostru era de a-i ajuta pe utilizatorii de PC-uri care puteau fi considerati de nivel mediu sa creeze si sa-si administreze cat mai simplu viata digitala, a aratat Udo Eberlein, de la Nero AG. Acum, acestia pot face mult mai multe intr-un timp mai scurt, indiferent daca este vorba despre conversia fisierelor audio in format mp3, editarea prezentarilor video sau de imagini, ori despre crearea unei retele pentru petrecerea timpului liber, inclusiv optiuni de «streaming», «recording» si «playback» pentru fisierele multimedia."
Important de mentionat este si faptul ca acest produs suporta si formatele de tip "next-generation", permitand editarea slide-show-urilor si crearea de filme High Definition in formatele Blu-ray-AV si HD DVD.
Pretul pentru Nero 8 este de 70 de euro, insa utilizatorii mai vechi pot face upgrade online la un pret special.

Sursa: Romania Libera

2 comentarii:

  1. program de recuperat cd-uri zgariate free

    RăspundețiȘtergere
  2. IsoBuster 2.8

    Recuperati datele de pe CD-uri sau DVD-uri zgariate.

    IsoBuster e un utilitar puternic cu multe intrebuintari.
    Cele mai populare si folosite doua functii sunt :

    #1 Recuperare date CD sau DVD
    #2 Deschidere (si extragerea fisierelor din) Fisiere imagine

    Majoritatea optiunilor de instalare sunt usor de inteles insa fereastra "Selectati asocierea fisierelor" ar putea fi un pic neclara. Aceasta optiune exista in principal pentru a doua utilizare populara (#2) care este Deschidere Fisiere imagine. Fisierele imagine sunt copii identice ale CD sau DVD, stocate bloc cu bloc, in fisiere normale pe care le puteti tine pe HDD sau orice alt mediu. IsoBuster e capabil sa deschida aceste fisiere si sa le trateze ca pe discuri CD sau DVD obisnuite. Extensiile pe care le puteti selecta in fereastra "Selectati asocierea fisierelor" sunt extensii ale acestor fisiere imagine. Fisierele imagine vin in multe feluri, create de diverse aplicatii. De aceea exista multe extensii listate in fereastra "Selectati asocierea fisierelor".

    Programul IsoBuster este un utilitar pentru recuperarea datelor, foarte specializat dar usor de folosit. IsoBuster le permite utilizatorilor sa salveze documentele pierdute de pe CD-uri sau DVD-uri

    RăspundețiȘtergere

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...