Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 15 decembrie 2007

Prietenul virtual de la Nokia

Nokia ofera acum un animal de companie virtual, care sa ii insoteasca pe utilizatori. Creebies, disponibil prin serviciul N-Gage de jocuri pentru telefonul mobil, ofera posibilitatea ca fiecare jucator sa aiba grija de un Creebi pe care trebuie sa il distreze, sa il hraneasca si chiar sa il imperecheze.

Cu ajutorul unui trailer si cu bani virtuali, fiecare isi poate individualiza noul prieten cu diferite accesorii. In scurt timp, animalutul 3D isi va forma propria personalitate si isi va defini infatisarea pe baza atentiei pe care o primeste. Daca utilizatorul are grija de el, companionul virtual va creste si va deveni mai independent. Totusi, trebuie sa aiba grija ca animalul virtual sa nu ajunga sa fie infometat sau bolnav.



Creebi poate interactiona cu altii prin tehnologia Bluetooth, spre exemplu se pot juca impreuna si chiar se pot imperechea. Nou-nascutii pot fi daruiti altor utilizatori sau trimisi la un centru de adoptie in N-Gage Arena.

Creebies va fi disponibil in prima parte a anului 2008. In asteptarea jocului, nu putem sa nu ne gandim cum va arata varianta 2.0, in care, probabil, prietenul virtual va decide de unul singur, pe baza reactiilor tale anterioare, cui ii inchide telefonul in nas si cui ii spune ca esti prea ocupat ca sa raspunzi.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...