luni, 3 decembrie 2007

Nokia 888


Nokia 888 mi se pare GENIAAL! Un gadget incredibil si teribil al secolului XXI, care ma face sa ma gandesc cu o oarecare frica la cum va arata viitorul. Sau ce noi dimensiuni va deschide tehnologia...

888 este un prototip de telefon mobil, conceput pentru colosul Nokia de catre Tamer Nakisci [+]. Ce este, insa, uluitor?? Mobilul-gadget poseda aptitudinea de a se metamorfoza, de a isi schimba forma. Poate fi transformat intr-o bratara, intr-o brosa-cu-clips, poate sta pe masa in forma de V intors sau in forma de sherpishor.

In plus, cand este utilizat, una dintre fete se transforma intr-un ecran digital, cu o suprafata mare de afisare. Pe aceasta se pot afisa diverse imagini ca si accesorii de fashion, cu care sa iti asortezi bretelele de la jeansi sau cordeluta si unghiile. Telefonul poate memora forme. Poate chiar sa isi schimbe propria forma, miscandu-se. Formele se pot transmite altor utilizatori (de exemplu o forma de inima pentru iubita). Pentru a putea fi atat de flexibil au fost folosite materiale "inteligente", de ultima ora, iar acumulatorul (bateria) este lichid. Afisajul este tactil, ceea ce elimina necesitatea tastaturii. Accepta si comenzi vocale.

Sursa

2 comentarii:

  1. nunu...e ok...tocmai de aia ti-am si multumit ca ai pus sursa si nu l-ai copy/paste direct :d

    RăspundețiȘtergere