Faceți căutări pe acest blog

joi, 8 noiembrie 2007

Centrala telefonica software gratuita

Entuziastii, utilizatorii rezidentiali, dar si firmele mici au la dispozitie o centrala telefonica software gratuita care poate suporta pana la zece extensii telefonice

Dezvoltatorii aplicatiei vor sa incurajeze utilizatorii sa migreze de la centralele telefonice clasice la tehnologia VoIP (telefonie prin Internet), fara ca aceasta decizie sa-i afecteze financiar, ei fiind astfel in masura sa testeze gratuit avantajele acestei tehnologii care ia tot mai mult avant.
Sistemul, numit 4PSA VoipNow Express,include functiile avansate ale unei centrale telefonice software, precum rutarea inteligenta a apelurilor in functie de costuri, interconectarea cu liniile telefonice traditionale, ierarhizarea nivelurilor de acces, conferintele telefonice, mesageria vocala, managementul faxurilor, inregistrarea convorbirilor etc. De asemenea, este inclus si un sistem de autoconfigurare a terminalelor, ceea ce faciliteaza instalarea telefoanelor SIP de catre utilizatori fara cunostinte in domeniu.

In mod evident, nu sunt incluse chiar toate functiile VoIP avansate din pachetul profesional (in care si numarul maxim de extensii este limitat doar de catre configuratia hardware pe care un utilizator o are instalata la un moment dat), dar firmele mici pot folosi aceasta solutie si in scopuri comerciale, fara a fi nevoite sa plateasca nimic (altfel preturile pentru o licenta 4PSA VoipNow Professional incepand de la 299 de dolari). "Introducem pe piata un sistem PBX puternic, gratuit si usor de utilizat, destinat comunitatii de utilizatori, dar si exploatarii in scopuri comerciale, a afirmat Cornel Nita, director de marketing al Rack-Soft, dezvoltatorul software-ului de telefonie. Firmele mici si mijlocii vor constitui cel mai dinamic sector al pietei in urmatoarea perioada si suntem convinsi ca aceasta versiune gratuita le va ajuta pe multe dintre acestea sa faca pasul inainte la tehnologia VoIP."

Celor interesati le va fi oferit, tot gratuit, si suportul pentru instalarea si configurarea sistemului, dar numai pentru o perioada de 30 de zile. Dupa expirarea acestei perioade, utilizatorii vor putea beneficia in continuare de asistenta gratuita oferita de comunitatea de pe forum.4psa.com. sau, daca vor, pot contracta servicii de suport tehnic direct de la producator.

Sursa: Romania Libera

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...