luni, 12 noiembrie 2007

Boxe care transforma sunetul stereo in surround

Primul sistem de boxe 5.1 care poate transforma sunetul stereo in sunet surround este acum disponibil si in Romania. Cu o putere totala de 155 de wati RMS, sistemul de boxe Logitech G51 este optimizat sa ofere o experienta de sunet surround de la orice sursa stereo clasica cu doua canale.
sunetul surround este un avantaj competitiv in cadrul jocurilor, dar aproape toata muzica digitala si jocurile legale functioneaza cu un sistem de sunet stereo sau de doua canale.

Folosindu-se insa de tehnologia de sunet surround Matrix, boxele G51 despart semnalul audio in sase canale de sunet, fara sa degradeze calitatea audio. Astfel, chiar daca jocurile sau melodiile stocate in calculator nu ofera sunet audio pentru sase canale, utilizatorii se pot bucura oricum de el. Iar gamerii pot profita de avantajele sunetului surround, spre exemplu la jocurile first-person-shooter, in care ii pot auzi pe dusmani strecurandu-se in spatele lor. Daca se trage asupra lor, vor sti din ce directie vin gloantele.

Modul Gaming Matrix se mandreste cu boxele din spate si subwooferul pentru o experienta mai intensa a jocului – datorita subwooferului exploziile sunand mult mai intens, in timp ce modul Music Matrix sporeste calitatea stereo a muzicii, oferind un sunet surround mult mai natural prin cele cinci boxe.
In plus, boxele G51 dispun de tehnologia Frequency Directed Dual Driver (FDD2), care produce un camp de sunet uniform prin incorporarea a doua drivere pentru fiecare boxa. FDD rezolva suprapunerile de inalta frecventa ce duc la un sunet nedorit, probleme ce in trecut apareau la boxele cu drivere duble. Rezultatul este unul uniform, sunet intens din orice colt al incaperii. Iar cu driverele laser-audio, boxele asigura un sunet clar cu o rata mica de distorsiuni.
"Pentru cei ce joaca online, sistemul dispunde de jack-uri de casti si microfon cu taste de control independente pentru volum, a precizat Camelia Badea, Sales Manager Logitech pentru Romania. In plus, sistemul a fost conceput pentru a le permite utilizatorilor sa personalizeze boxele satelit cu imagini ale jocului preferat sau astfel incat sa se potriveasca cu echipamentul lor. Pe scurt, G51 constituie un echipament autentic de joc." si, deoarece gamerii doresc deseori sa-si puna amprenta personal asupra fiecarui joc, de la calculatoare la profiluri de software, producatorul ofera posibilitatea personalizarii sistemului, permitandu-le jucatorilor sa-si creeze singuri designul pentru cele patru boxe satelit. Ei pot roti suporturile pentru boxe pentru a le potrivi pe pereti sau pot monta boxa principala pe monitorul LCD.
Logitech G51 Surround Sound Speaker System este disponibil in Romania pentru pretul de 700 de lei.

BONUS
Dispozitiv de control pentru casti si microfon

Porivit cercetarilor de piata care au scos in evidenta popularitatea castilor in randul gamerilor, Logitech a echipat boxele G51 cu un dispozitiv de control imbunatatit, ce include jack-uri de casti si de microfon. Butoanele de control independente ale volumului si LED-urile ajuta la un control simplu si eficient al subwooferului, al canalului central si al boxelor satelit. Iar datorita suportului silicon al dispozitivului de control, gamerii nu au de ce sa fie ingrijorati ca il vor strica in timpul sesiunilor intense de joc.
In plus, boxele dispun de tehnologia Frequency Directed Dual Driver (FFD2), care produce un camp de sunet uniform prin zncorporarea a doua drivere pentru fiecare boxa. FDD rezolva suprapunerile de inalta frecventa ce duc la un sunet nedorit, probleme ce in trecut apareau la boxele cu drivere duble.

Sursa: Romania Libera

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu