Faceți căutări pe acest blog

marți, 30 octombrie 2007

Noutati de la Yahoo Messenger

Cunoscuta companie, lider in messanging si internet e-mail, Yahoo, si-au facut cunoscute ultimele aditii la programul Yahoo Messenger.
Astfel acum sunt posibile functii de media-player, transfer de fisiere mari si noi limbi in care este disponibil, pentru a-l face accesibil cat mai multor piete de "desfacere"
Miscarea aceasta vine pe fondul succesului pe care-l au companii de genul AOL Social Network si MySpace.
Yahoo Messenger versiunea 9.0 este inca in versiunea de test insa facilitatile nou-introduse sunt similare cu ale celorlate social-networks dupa cum sunt ele denumite, cum e posibilitatea de a adauga poze sau text langa numele din adresa de contacte sau posibilitatea de a reda video si foto intr-un mesaj in curs.
Momentan Yhaoo inregistreaza 27.7 milioane de membri cu 19 procente in crestere fata de anul trecut iar concurentii de la AOL au 30.2 milioane, insa odata cu noua versiune de Yahoo Messenger lucrurile sunt pe cale sa se schimbe in avantajul Yahoo.
Ultima versiune o gasiti si aici pentru download

Sursa

Un comentariu:

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...