Faceți căutări pe acest blog

joi, 11 octombrie 2007

Intel lanseaza chipsetul X38


Intel a anuntat lansarea chipsetului X38, care fusese deja anuntata de ceva timp de reprezentanti ai media, diferenta fiind ca acum anuntul a fost facut official de catre Intel.
O alta diferenta fata de alte lansari de chipseturi este ca acum si placi de baza sunt deja disponibile pe piata, de la toti marii producatori (cu alte ocazii placile de baza care foloseau chipseturile veneau cu intarziere), adica MSI, Asus sau Gigabyte.
Istoria noului chipset a fost destul de zbuciumata in sensul in care a fost amanata de mai multe ori punerea sa in productie, ultima amanare venind in luna septembrie.
Marii producatori au anuntat deja disponibilitatea unor placi de baza construite in jurul acestui chipset, prima oferta venind de la Asus cu a lor P5E3 Deluxe, o placa de baza care are Linux integrat.
Principalele avantaje ale noului chipset sunt suportul nativ pentru memoria DDR3, a doua generatie de PCI-Express 16x, noul chipset va suporta toate procesoarele viitoare ale intel si va suporta viteze ale FSB de 800, 1066 si 1333 Mhz, in plus, la nevoie se pot dezactiva porturile USB si SATA de pe placa de baza.

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mesajul de pe Facebook al unui medic a ajuns viral: ”Nu există detox. E un marketing”

Medicul Vasi Rădulescu a postat pe Facebook o listă cu „ 30 de lucruri valabile şi în 2019 ”, despre așa numite ”mituri medicale” Mesa...